Author Topic: Corona Camera  (Read 6510 times)

2013-07-28, 21:28:30

nehale

  • Active Users
  • **
  • Posts: 283
    • View Profile
Would be awesome to have a corona camera in order to have different DOF/exposure values in one scene so i can run a Batch Camera render and not worry about the DOF/exposure being the same in each shot
I had a girlfriend once.....her name was Vray

2013-09-06, 19:53:29
Reply #1

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9042
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
Added (sort of... it is a modifier ;))
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2013-09-30, 20:31:32
Reply #2

yagi

  • Active Users
  • **
  • Posts: 369
    • View Profile
@keymaster : do you mean we can now play with and animate DOF with dis new implementation -corona camera.....something like the Alex Romans" the third and the seventh? is that for corona Beta stages?

2013-10-01, 00:47:49
Reply #3

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9042
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
yes
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2013-11-01, 04:21:52
Reply #4

arqrenderz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 893
  • arqrenderz.com
    • View Profile
    • arqrenderz
I think (or read somewhere)Alex roman  that he used the z-depth pass on the short, I am wrong??

2013-11-01, 08:49:11
Reply #5

Booker

  • Active Users
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
I think (or read somewhere)Alex roman  that he used the z-depth pass on the short, I am wrong??

you're right, he used z-depth + Frischluft for AE